Lahůdkářství Sváček s.r.o. (Centrála)

Jedno z nejvyhlášenějších lahůdkářství v Praze, kde můžete nakoupit dobroty všeho druhu. Počínaje velkým výběrem sušených šunek,mas (z Itálie, Francie, Španělska, Bosny), samozřejmostí je velice široký výběr sýrů, ze všech druhů mléka,různé zralosti či příchuti. Dále máme v našem sortimentu např. sušená rajčata, artyčoky, olivy, ančovičky atd..
Velký důraz je také u nás kladen na kvalitu českých uzenin, které nemají u českých spotřebitelů až tak slavnou popularitu. Můžeme Vám skutečně zaručit, že když si od nás zakoupený špekáček opečete na ohýnku, tak se Vám nerozpadne a skvěle si na něm pochutnáte. To samé platí u klobás. Dále pak uzená masa, která nemáte napuštěná z poloviny vodou a s povzdechem si vzpomenete na doby kdy se dělalo ještě vše poctivě a kvalitně.
Vše je podtrženo rozsáhlou vinotékou, ve které najdete jak vína ze světově známých vinařských regionů jakými jsou kupříkladu Piemont, Friuli, Sicílie, z Francie pak známé Alsasko, ze Španělska pak poměrně mladá oblast Torro, která produkuje velice kvalitní červená vína.Samozřejmně, že také nechybí výběr z domácí produkce, jmenovitě p.Sedlák, p.Mádl, p.Kubík, p.Kraus a další..
Za vše zodpovídá kvalifikovaný personál, který Vám v jakékoliv situaci rád poradí, vyhový a zodpoví veškeré dotazy.