Apartmány Na Staré poště (Provozovna)

Ubytování ve dvou útulných apartmánech s vybavenou kuchyní v domě s historií sahající až do 16 stol. přímo na náměstí v městské památkové zóně a samém srdci Vysočiny. K dispozici je prostorný dvorek s terasou, lehátky, grilem a místem pro posezení u kávy, sauna. Wi-Fi připojení v celém objektu i na zahradě. Parkování je možné zdarma přímo před domem.

  • Apartmá pana poštmistra – dispozice apartmánu je 2+1. Z prostorné předsíně vedou dveře do koupelny, ložnice a do kuchyně spojené s obývacím pokojem. Pokoje jsou vybaveny kvalitním nábytkem s dostatkem úložného prostoru. Kuchyně je vybavena myčkou, lednicí, sporákem s horkovzdušnou troubou a indukční varnou deskou. Obývací pokoj disponuje LCD televizí se satelitním příjmem. Nachází se zde také rozkládací pohovka.
  • Apartmá paní poštmistrové – dispozice apartmánu je 2+1. Z prostorné předsíně vedou dveře do koupelny a kuchyně. Kuchyně je vybavena vším potřebným včetně sklokeramické varné desky, horkovzdušné trouby, myčky nádobí, lednicí a kávovarem s uvítací sadou kapslí kávy. Obývací pokoj disponuje rozkládací sedací soupravou s dvojicí pohodlných křesel. Nechybí zde také LCD televize se satelitním příjmem a prostorný psací stůl. Ložnice je orientovaná do dvora a nabízí dostatek úložného prostoru.